9 Грудня 2022
Новини

Біля Харкова росіяни обстріляли приватний будинок: є поранені

Біля Харкова росіяни обстріляли приватний будинок: є поранені
Харківську область ввечері 8 грудня обстріляли російські окупанти.
Частину ракет збили сили ППО, проте є влучання у приватне домогосподарство у Харківському районі: четверо поранених. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За його словами, після російського удару в домогосподарстві спалахнула пожежа. Спершу стало відомо про пораненого чоловіка, пізніше — ще про трьох потерпілих: чоловіка і двох жінок. 

На місці працюють бригади екстреної медичної допомоги.

Пізніше Синєгубов уточнив, що постраждала лише цивільна інфраструктура і мирні жителі: «Черговий факт тероризму російських окупантів». 

До слова, у ніч проти 8 грудня росіяни також обстріляли Куп'янськ і розташовані поруч із лінією зіткнення населені пункти Харківщини. Зокрема, у Куп'янську ракета С-300 влучила в землю під фундаментом адмінприміщення. Зруйнована стіна будівлі, пошкоджене авто, вибиті вікна. Попередньо, без постраждалих. 

Начальник слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов напередодні у коментарі KHARKIV Today розповів, що в регіоні з початку війни загинули понад 1600 людей, серед яких 74 — діти. Зокрема, за три місяці на деокупованих землях області ексгумували більш як 900 тіл.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: харків, війна з Росією
В тему