6 Грудня 2022
Новини

На росії дрони атакували прикордонний комбінат

На росії дрони атакували прикордонний комбінат
У Брянській області комбінат «Слава», що розташовується за 80 км від кордону з Україною, атакували безпілотники.
Вони впали за кілька метрів від резервуарів з паливом. Про це повідомляє російський портал BAZA. Підтверджень з боку влади російського регіону не було.

За даними порталу, наліт на комбінат стався вночі проти 6 грудня. Як зазначається, на територію комбінату залетіли два безпілотники — «вони впали і вибухнули за три метри від резервуарів з дизельним паливом».

У цей момент п'ятитонні резервуари були порожні, тож серйозної пожежі вдалося уникнути.

BAZA вказує, що цей комбінат вже атакували за допомогою безпілотників: 30 листопада після атаки дронів на території комбінату спалахнули три резервуари.

Тим часом У Курській області рф, де зранку підтвердили атаку безпілотника на аеродром, продовжується пожежа. В адміністрації регіону повідомили про поширення пожежі на аеродромі на площі близько 500 квадратних метрів.

Нагадаємо, 5 грудня Міністерство оборони росії визнало удари безпілотниками по військових аеродромах «Дягілєво» в Рязанській області та «Енгельс» Саратовської області рф. Відповідальність поклали на Україну: у росії заявили, що ціллю цих атак були російські літаки дальньої авіації.

Міноборони рф повідомило про пошкодження обшивки корпусу двох літаків, смерть трьох військових технічного складу, які перебували на аеродромі, та поранення ще чотирьох.

Перед цим російські ЗМІ повідомляли, що на «Енгельсі» пошкоджені два бомбардувальники-ракетоносці Ту-95 та поранено двох військових. А на «Дягілєво» — вибухнув бензовоз, унаслідок чого загинуло троє людей та ще шість отримали поранення.

Попри втрати через ці вибухи у росії похизувалися, що змогли провести масований ракетний обстріл по території України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією
В тему

Останні матеріали