2 Грудня 2022
Новини

У Пологах українські захисники знищили російський РЕБ

У Пологах українські захисники знищили російський РЕБ

В окупованому місті Пологи Запорізької області українські захисники знищили комплекс радіоелектронної боротьби росіян.

Про це інформує пресслужба Сил спеціальних операцій України.

Повідомляється, що підрозділ ССО встановив точне місце перебування комплексу радіоелектронної боротьби противника у місті Пологи Запорізької області.

Окрім створення перешкод Силам оборони України, цей комплекс окупанти використовували для подавлення мобільного зв’язку у населеному пункті. Таким чином вони фактично відрізали містян від комунікації з навколишнім світом.

Координати ворожого РЕБу воїни-спецпризначенці передали дружнім артилерійським підрозділам, які знищили комплекс противника.

У ССО вказують, що саме цей їхній підрозділ раніше відзначився знищенням ворожого комплексу С-300, який обстріляв пологовий будинок у Вільнянську Запорізької області, внаслідок чого загинуло немовля.

Нагадаємо, в ранковому зведенні Генштабу за 2 грудня йшлося про те, що російські окупаційні війська відводять окремі підрозділи та готують до евакуації персонал окупаційних адміністрацій населених пунктів тимчасово зайнятої території Запорізької області.

Так зазначалося, що в населених пунктах Пологи та Інженерне окупанти виїжджають із будинків, де вони були розквартировані, вивозять викрадене майно.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: запоріжжя, війна з Росією
В тему