27 Листопада 2022
Новини

Окупанти атакували п'ятиповерхівку в Часовому Яру: є загиблі

Окупанти атакували п'ятиповерхівку в Часовому Яру: є загиблі

російські терористи обстріляли Часів Яр у Бахмутському районі Донецької області,  влучили у житловий будинок. Двоє людей отримали поранення.

Про це повідомив очільник Донецької ОВА Павло Кириленко.

Павло Кириленко розповів, що внаслідок прямого влучання ворога зруйновано під'їзд п'ятиповерхівки. Окрім того, пошкоджено недобудову та склад.

Не минає ні дня, щоб росіяни не вдарили по цивільних на Донеччині. Прилетіти може будь-куди і будь-коли. Залишатися в області — небезпечно! Евакуюйтесь, – наголосив очільник Донецької ОВА.

Також Павло Кириленко показав страшні фото наслідків прильоту. Зокрема, усе, що залишилося від зруйнованого російською армією будинку. А на руїнах – дитяча іграшка.

Донецька обласна прокуратура розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни.

За даними слідства, внаслідок ворожої атаки зруйновано під'їзд з першого по п'ятий поверхи: один чоловік загинув, ще двоє – зазнали поранень.

На місці події працюють правоохоронці та рятувальники, проводяться роботи з розчищення завалів. Встановлюється кількість потерпілих осіб та масштаби руйнувань.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, війна з Росією, донецьк, обстріли
В тему