22 Листопада 2022
Новини

У Запорізькій області росіяни влучили у пункт видачі гумдопомоги: є загиблий

У Запорізькій області росіяни влучили у пункт видачі гумдопомоги: є загиблий
Оріхів Запорізької області 22 листопада обстрілювали російсько-окупаційні війська.
Зокрема, влучили у пункт видачі гуманітарної допомоги, який був розташований у приміщенні школи. Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Олександр Старух.

Унаслідок атаки російських окупантів на пункт видачі гуманітарної допомоги загинув соціальний працівник, ще дві жінки отримали поранення.

«Жертв могло бути значно більше, але їм вдалося запобігти завдяки правильній організації роботи з видачі допомоги, коли уникають створення черг і скупчень людей та стежать за наявністю поряд обладнаних укриттів», — розповів він.

Нагадаємо, на Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. За минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районі населених пунктів: Дорожнянка, Червоне, Малинівка, Новоданилівка, Оріхів, Кам'янське.

Під вогнем також були Приморське, Степногірськ, Новотроїцьке, Залізничне, Мала Токмачка, Щербаки, Новоданилівка, Полтавка, Новоандріївка, Преображенка, Ольгівське, Комишуваха, Гуляйполе та Кам'янське.

За добу надійшло 58 повідомлення про руйнування осель громадян та об’єктів інфраструктури внаслідок обстрілів військовослужбовцями рф.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: запоріжжя, війна з Росією
В тему