22 Листопада 2022
Новини

Обстріли Херсона та Харківщини: ситуація в областях

Обстріли Херсона та Харківщини: ситуація в областях
Фото ілюстративне
Низку регіонів в Україні 21 листопада обстрілювали російсько-окупаційні війська. 

Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Сумщина: ворог обстріляв Зноб-Новгородську та Есманьську громади. Там зруйновано житловий будинок мирних жителів, детальна інформація щодо наслідків уточнюється.

Запорізька область: окупанти били по цивільній інфраструктурі регіону: надійшло 58 повідомлень про руйнування помешкань громадян та об’єктів інфраструктури, деталі уточнюються.

Дніпропетровщина: вчергове під ворожим вогнем опинився Нікопольський район. Із «Градів» і артилерії обстріляли кілька сіл Марганецької громади. Минулося без постраждалих.

Харківщина: окупаційні війська завдали удару з реактивних систем залпового вогню по Вовчанську. Внаслідок влучання у житловий сектор госпіталізували двох людей.

Залишається високою мінна небезпека — у Пришибі, що в Ізюмському районі, на міні підірвався 50-річний чоловік, який загинув на місці.

Луганщина: ЗСУ відбили чергові атаки окупантів поблизу Стельмахівки. На Куп’янському та Лиманському напрямках ворог обороняється: здійснює обстріли з танків, мінометів та ствольної артилерії.

Донеччина: вкрай напружена ситуація нині у Світлодарській громаді. Зв'язок відсутній у всіх населених пунктах, не вщухають ворожі артобстріли та спроби штурму. За добу в регіоні четверо загиблих і четверо поранених цивільних.

Херсонщина: внаслідок обстрілів окупантами Херсону до обласної лікарні доставили чотирьох людей із травмами. Під час госпіталізації одна людина померла.

У Дніпровському районі міста зафіксували приліт у квартиру, є постраждалі. Область отримує гуманітарну допомогу, триває відновлення станцій мобільного зв’язку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, Україна
В тему