21 Листопада 2022
Новини

росіяни обстріляли Херсон: є загиблі

росіяни обстріляли Херсон: є загиблі
По цивільній інфраструктурі Херсона російсько-окупаційні війська завдали ударів.
Внаслідок обстрілу є поранені та загиблі. Про це нам повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Херсонській області.

Наразі кількість загиблих і поранених уточнюється. Заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський зазначив, що постраждалим уже надається медична допомога.

Він додав, що ймовірність обстрілів правобережжя Херсонщини — висока, а тому влада закликає місцевих жителів евакуюватися в безпечні області України.

Для уточнення або запису на евакуацію можна зателефонувати за номерами гарячої лінії 0 800 330 951 чи 38 091 481 7845 або написати на Facebook-сторінці гуманітарного штабу Херсонської ОВА.

«Після евакуації вас не залишать сам на сам зі своїми проблемами. Ви отримуватимете всю необхідну допомогу!» — підкреслив Соболевський

За його словами, зараз евакуація добровільна.

До слова, за інформацією Генштабу ЗСУ, на Херсонському напрямку окупанти продовжують позиційну оборону, удосконалюють фортифікаційне обладнання та логістичне забезпечення своїх передових підрозділів. 

Для уточнення позицій українських військ та коригування вогню артилерії росіяни проводять повітряну розвідку безпілотниками. За минулу добу окупанти вели вогонь зі ствольної та реактивної артилерії по районах населених пунктів Веселе, Висунці, Клапая та міста Херсон. 

У тимчасово окупованій Любимівці війська рф під виглядом пошуку диверсійно-розвідувальних груп незаконно проникають у приватні будинки та грабують майно місцевих мешканців.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: херсон, війна з Росією
В тему

Останні матеріали