16 Листопада 2022
Новини

На Херсонщині вже розмінували 189 будинків

На Херсонщині вже розмінували 189 будинків

На Херсонщині з моменту деокупації розмінували 200 кілометрів доріг та 189 будинків.

Про це на брифінгу у Херсонській області біля Посад-Покровського повідомив заступник начальника головного управління з реагування на надзвичайні ситуації Головного управління ДСНС України в Херсонській області Олександр Бондар, - пише Суспільне.

За його словами, загалом на Херсонщині з моменту деокупації піротехнічні розрахунки здійснили 435 виїздів, знешкодили близько 2 500 вибухонебезпечних предметів.

"В першу чергу наше завдання було розмінування об’єктів інфраструктури для того, щоб перед зимою відновити електропостачання, газопостачання, водопостачання. Також ми провели розмінування залізничної колії Миколаїв-Херсон довжиною 50 кілометрів. Також вже проведено огляд та розмінування близько 200 кілометрів автошляхів, 189 будинків. На даному етапі проводиться розмінування вздовж дороги", - сказав Бондар.

Нагадаємо, на Херсонщині працюють десять груп вибухотехніків, заявив в етері загальнонаціонального марафону голова Нацполіції України Ігор Клименко.

Уряд виділив 100 мільйонів гривень на відновлення звільненої Херсонщини. Кошти підуть на ліквідацію наслідків бойових дій та відновлення об’єктів критичної інфраструктури й соціальної сфери Херсонщини.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: херсон, війна з Росією
В тему