14 Листопада 2022
Новини

У потязі захисника України вигнали в тамбур через «поганий запах»

У потязі захисника України вигнали в тамбур через «поганий запах»

Військового, який повертався зі служби на Донеччині додому – до Києва у відпустку, вигнали в тамбур, бо «від нього погано пахне».

Захисник був вимушений провести там сім годин. За словами доньки військовослужбовця, провіднику на нього поскаржилися два чоловіки, які сиділи поруч в Інтерсіті з Дніпра 11 листопада, повідомляє ТСН.

«Замість того, щоб приймати вдячність від людей, які боронять Україну, дуже «ввічлива» провідниця попросила його вийти в тамбур і спати там, бо від нього погано пахне», – розповіла на своїй сторінці в Instagram засновниця благодійного фонду «Країна нескорених» Любов Оліградська, до якої звернулися родичі постраждалого.

Інцидент швидко отримав розголос в мережі та на нього відреагували в «Укрзалізниці». На офіційній сторінці компаніїзаявили, що розібрались у ситуації.

«Військового, який повертався додому, пасажири звинуватили у «поганому запаху» і виставили в тамбур вагона. Наші стюарди недостатньо чітко зреагували на ситуацію і не помітили конфлікту, дозволивши захисникові провести решту подорожі в тамбурі», – повідомили в «Укрзалізниці».

За словами Оліградської, військовому як вибачення запропонували компенсувати квиток на поїзд та придбати ще один.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, укрзалізниця
В тему