11 Листопада 2022
Новини

У Херсон зайшли Сили оборони України

У Херсон зайшли Сили оборони України

Сили оборони України 11 листопада зайшли у місто Херсон.

Мешканці виходять на вулиці із українськими прапорами, - пише місцеве видання "Мост", яке публікує фото очевидців.

На фото можна побачити людей з українською символікою на центральній площі Свободи, де весною були мітинги проти російської окупації.

Окремі ЗМІ повідомляють, що українські військові вже знаходяться на території Херсона.

Офіційно ні українська влада, ні Генштаб ЗСУ не повідомляли про вхід Сил оборони України до Херсона. Проте, високопосадовці публікували низку натяків, що вказують на це.

Заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський закликав всіх жителів міста Херсон та інших населених пунктів правобережної Херсонщини найближчими днями дотримуватись максимальної обережності, мінімізувати пересування містом, не торкатися будь-яких підозрілих предметів, у тому числі кинутого транспорту та техніки окупантів.

Нагадаємо, 11 листопада міністерство оборони росії заявило, що всі окупаційні війська вийшли з Херсона і переправилися на лівий берег Дніпра, не понісши при цьому жодних втрат.

9 листопада командувач російських окупаційних військ в Україні Сергій Суровікін заявив, що військових рі перекидає на лівий берег Дніпра з Херсона.

В Офісі президента України заявили, що у Херсоні зберігається значне угруповання російських військових та ознак відступу без бою не видно.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, херсон, збройні сили україни
В тему

Останні матеріали