0 0000
Новини

Порошенко проведе годинну зустріч з Трампом

Порошенко проведе годинну зустріч з Трампом

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп і президент України Петро Порошенко проведуть зустріч у Білому домі.

Бесіда двох глав держав відбудеться на розширеній нараді, яка має триватиме близько години, повідомляє прес-служба американського президента.

У повідомленні зазначається, що згідно порядком денним зустріч Трампа і Порошенко повинна відбутися з 10:30 до 11:30 за місцевим часом.

Згідно з повідомленням зустріч двох глав держав відбудеться в готелі Hubbard 1 Lotte New York Palace Hotel.

Раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко відвідає Сполучені Штати Америки з офіційним візитом. У Нью-Йорку він виступив на саміті Ради безпеки ООН, на якому розглядалися питання реформування організації, протидії поширенню тероризмі через інтернет, а також питання миротворчості.

Крім того, у Петра Порошенка було заплановано кілька зустрічей з лідерами країн світу. Також український президент провів зустріч з главою дипломатичного корпусу Європейського союзу Федерікою Могеріні.

Після візиту до США, який повинен завершитися 21 вересня, президент України прибуде до Канади, де у нього запланована зустріч з прем'єр-міністром Джастіном Трюдо і міністром торгівлі. Під час зустрічі будуть обговорюватися питання розширення економічного співробітництва між країнами, а також обмін досвідом в енергетичній сфері.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали