9 Листопада 2022
Новини

росія намагається відновити роботу Кримського мосту: це навряд вдасться зробити до вересня 2023 року

росія намагається відновити роботу Кримського мосту: це навряд вдасться зробити до вересня 2023 року

Навряд чи росії вдасться повністю ввести в експлуатацію Кримський міст принаймні до вересня 2023 року.

Про це йдеться в розвідувальному огляді міноборони Британії у середу, повідомляє "Європейська правда".

8 листопада автомобільний міст мали закрити, щоб можна було перемістити та встановити на ньому нову 64-метрову секцію. Для заміни пошкоджених ділянок дороги знадобиться ще три секції, зазначається у зведенні.

Хоча кримські чиновники стверджували, що ці додаткові секції встановлять до 20 грудня, у звіті, наданому президенту путіну, зазначили, що роботи на іншій проїжджій частині призведуть до переривання дорожнього руху до березня 2023 року.

Згідно з контрактом, заміну пошкодженого залізничного мосту мають завершити до вересня 2023 року, хоча віцепрем'єр росії заявив, що терміни ремонту скоротять, наголошується в огляді. Хоча одна колія відкрита, рух залізничного транспорту залишається обмеженим. Ремонтні роботи будуть сильно залежати від погодних умов протягом зимових місяців.

"Атака на Кримський міст порушила російське матеріально-технічне постачання до Криму та півдня України, зменшивши здатність росії переміщати військову техніку та війська в цей район залізницею чи автошляхом. Пошкодження мосту, нещодавня атака на Чорноморський флот у Севастополі та ймовірний відхід із Херсона ускладнюють здатність російського уряду малювати картину військового успіху", - заявляє британська розвідка. 

У жовтні британська розвідка заявляла, що росії все важче забезпечувати постачання свого угруповання на півдні України у зв’язку з наслідками диверсії на Кримському мосту.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, крим
В тему

Останні матеріали