0 0000
Новини

Співачка Шакіра покинула чоловіка Жерара Піке через творчість?

Співачка Шакіра покинула чоловіка Жерара Піке через творчість?

Всесвітньовідома пара співачки Шакіри і футболіста Жерара Піке знаходиться на грані розриву стосунків. У численних газетах зазначають, що зірка пішла із сім’ї заради музичної творчості. Пара не публікує спільних фото і в їхньому житті відзначають затишшя. А новим свідченням проблем у їх сім’ї став футбольний турнір «Барселона» проти «Еспаньйолу». Жерар забив гол і замість традиційно піднятих двох пальців на руках – жест, яким він вітав раніше свою дружину – Піке зробив рукою непристойний жест. У цьому папараці побачили негативний посил Шакірі. Згодом преса вивідала, що співачка склала свої речі й пішла від чоловіка. Зараз у пресі й у соцмережах активно обговорюють, яким може бути подальший розвиток подій у стосунках знаменитостей.

Нагадаємо, Жерар Піке Бернабеу – іспанський футболіст, центральний захисник футбольного клубу «Барселона» і національної збірної Іспанії. Відомий своєю безстрашністю, холоднокровністю і хорошою для захисника швидкістю.

Із Шакірою Жерар познайомився у 2010 році перед чемпіонатом світу із футболу в ПАР, де зірка виступала із піснею-гімном африканського Мундіалю, а Жерар став учасником зйомок у кліпі. У зірок зав’язалися стосунки, через кілька років у них народився син Мілан, а в 2015-му – ще один син Саша.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали