7 Листопада 2022
Новини

«Я хочу зробити свій вклад у розвиток міста», – Юрій Бенгальський

«Я хочу зробити свій вклад у розвиток міста», – Юрій Бенгальський

Юрій Бенгальський разом із сім’єю не вперше залишає рідну домівку через війну.

У 2014-му вони виїхали з Донецька та переїхали до Бразилії. У 2016-му Юрій та його рідні повернулися до України та почали жити у Білій Церкві. Але через повномасштабну агресію росії його дружина та донька в цілях безпеки виїхали закордон.

Після цього Юрій поїхав до Володимира, адже тут була відносно спокійна ситуація, а мама його учня допомогла знайти вільне житло.

«Коли я сюди їхав, то моніторив, де мені грати. Я просто затятий музикант і хочу завжди десь грати. Таким чином я побачив, що тут є музична школа. Окей, почну все знову», - розповідає Юрій Бенгальськи.

Свої перші кроки у культурному житті Володимира він почав з  місцевої музичної школи. Далі було чимало виступів на різноманітних імпрезах. Активність та професіональнім Юрія помітили представники місцевої влади.

Що було далі? Більше про його життєву історію дивіться у відео, створеному Волинським Інститутом Права. Відбулося це в рамках проєкту «Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Волинській області», що став можливий завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, війна з Росією, володимир-волинський
В тему

Останні матеріали