27 Жовтня 2022
Новини

Захисники знищили два бліндажі з особовим складом окупантів

Захисники знищили два бліндажі з особовим складом окупантів

На півдні українські військові 26 жовтня відпрацювали 190 вогневих завдань та знищили понад пів сотні російських військових.

Про це у Facebook повідомляє Оперативне командування «Південь».

«Обстановка на Південнобузькому напрямку у всій операційній зоні досить напружена, але контрольована. Противник продовжує активну оборону, вишукує способи поновити логістику та облаштувати оборонні рубежі на лівому березі річки Дніпро. Продовжується контрбатарейне протистояння сил вздовж лінії зіткнення», – йдеться в повідомленні.

Ударним гелікоптером Ка-52 ворог атакував українські позиції, але влучним пострілом воїнів-зенітників його збили. Загалом штурмова та армійська авіація ЗСУ завдали 6 ударів по противнику, зокрема:

  • засобах ППО;
  • опорному пункту;
  • трьох районах скупчення живої сили, озброєння й техніки у Бериславському та Миколаївському районах.

Тоді як ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ відпрацьовали 190 вогневих завдань. Наразі підтверджені втрати ворога складають 53 окупанти, 2 міномети, самохідна крупнокаліберна гаубиця «Акація», 2 бронемашини та 2 бліндажі з особовим складом.

«Остаточні результати дорозвідуються», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, у середу, 26 жовтня, українські військовослужбовці збили ворожу ціль над Дніпропетровською областю. Цього ж дня ввечері протягом двох годин українським військовим вдалося знищити 19 іранських дронів-камікадзе.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, збройні сили україни
В тему