24 Жовтня 2022
Новини

Під Донецьком на міні підірвався російський пропагандист Пєгов

Під Донецьком на міні підірвався російський пропагандист Пєгов

Неподалік від тимчасово окупованого Донецька 23 жовтня поранення отримав російський пропагандист Семен Пєгов.

Про це повідомляє російське пропагандистське видання Коммерсант. Зазначається, що у Пєгова поранення в ногу. Його госпіталізували в травматологічний центр.

За даними російських Телеграм-каналів, Пєгова госпіталізували з пораненням в ногу. За даними каналу «Типовий Донецьк», у Пєгова відкритий перелом І-ІІ пальців правої стопи, рвані рани підошовної частини стопи. Травму отримано в районі Водяного.

російське видання «Коммерсант» з посиланням на Бориса Рожина заявляє, що пропагандист наступив на міну «Лепесток». Також, у повідомленні йдеться, що Пєгов перебував у Майорську, де знімав терориста Дениса Пушиліна.

У березні Ютуб-канал Пєгова заблокували, а потім видалили за порушення правил майданчика.

Варто зазначити, що Пєгов - російський журналіст, пропагандист та письменник, засновник проекту WarGonzo, який займається висвітленням військової тематики та конфліктів. Він також веде власний Телеграм-канал, який пов'язують з російськими спецслужбами.

Пєгова неодноразово помічали на окупованій території України. Він називав себе «воєнкором». Довели, що сюжети Пєгова були постановчими.

Нагадаємо, що кремль рекомендує пропагандистам розповідати росіянам, що із введенням воєнного стану та підвищених рівнів готовності нічого істотного не змінилося. А також порівнювати цю ситуацію із досвідом боротьби з ковідом.

Раніше Зеленський заявив, що Україна працює над санкціями проти пропагандистів та лідерів думок рф.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: донецьк, війна з Росією
В тему