18 Жовтня 2022
Новини

У Львові роботу відновив McDonald's: адреси

У Львові роботу відновив McDonald's: адреси
Окрім Києва, McDonald's розпочали поступове відновлення роботи в інших містах України.
Так, із 18 жовтня декілька закладів відкриті для відвідувачів у Львові та неподалік від нього. Про це компанія повідомила у Twitter.

«Нарешті цей вид на оперний у Львові», — написали в McDonald's.

Відкриті ресторани за адресами:

  • просп. Шевченка, 7
  • просп. Чорновола, 12
  • просп. Свободи, 35

Також ресторан запрацював у селі Сокільники, що в Пустомитівському районі, на вулиці Стрийська, 30а.

Там наголосили, що під час повітряної тривоги ресторани McDonald's не працюють. Усі працівники та клієнти мають покинути заклад і пройти у безпечне місце.

Нагадаємо, McDonald's із 24 лютого призупинив роботу своїх закладів по всій Україні. Компанія продовжила виплачувати зарплати понад 10 тисячам працівників. Також українські робітники долучилися до допомоги людям, які постраждали від війни.

З червня з'явилась інформація про підготовку до відновлення роботи закладів. Навіть були припущення, що McDonald's відновить роботу в серпні.

CEO компанії в Україні Юлія Бадрітдінова заявляла, що ресторани не будуть працювати під час повітряних тривог — коли лунатиме відповідний сигнал, ресторани терміново мають зачинятися.

McDonald’s відновив роботу в Україні 20 вересня. Перші три ресторани запрацювали в Києві. Спершу отримати замовлення можна було тільки через послугу McDelivery, яку забезпечує партнер McDonald’s із доставлення, компанія Glovo. Тепер деякі заклади можна відвідувати. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: львів, війна з Росією
В тему

Останні матеріали