17 Жовтня 2022
Новини

Ракетний удар по Києву: з-під завалів дістали два тіла

Ракетний удар по Києву: з-під завалів дістали два тіла

У Шевченківському районі Києва 17 жовтня внаслідок влучання російської ракети у житловий будинок з-під завалів дістали два трупи.

Про це повідомили міський голова Києва Віталій Кличко, прокуратура Києва та речниця ДСНС Світлана Водолага.

"З-під завалів будинку в Шевченківському районі, де стався вибух в результаті атаки дронами, дістали тіло загиблої жінки. Ще одна людина знаходиться під завалами. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Троє постраждалих госпіталізовані", - сказав Кличко.

Згодом речниця ДСНС повідомила, що дістали ще одне тіло, факт смерті ще не встановили. Ще одну жінку вдалося врятувати. Загалом 19 мешканців будинку врятовали.

Рятувальні роботи тривають. Інформація щодо жертв та постраждалих уточнюється.

За даними Кличка, 28 дронів зранку летіли в бік Києва, більшість "летючих терористів" вдалося збити, проте в Києві пролунало 5 вибухів (раніше повідомлялося про 4 влучання).

Один із вибухів стався на інфраструктурному об‘єкті, інший – у житловому будинку, внаслідок чого в останньому обвалилася частина будівлі з 2 по 4 поверх.

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури через обстріл столичної інфраструктури розпочато кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 17 жовтня Збройні сили рф із використанням дронів-камікадзе здійснили удари по об’єктах житлової та цивільної інфраструктури у центрі Києва. У результаті влучання у житловий будинок у Шевченківському районі стався вибух.

У центрі столиці перекрили рух транспорту на ділянках кількох вулиць через вчинену росіянами атаку.

Нагадаємо,вранці 17 жовтня російські загарбники атакували Київ іранськими дронами-камікадзе: було 4 влучання, але ще більше вибухів. Зокрема, влучили по житловому будинку в Шевченківському районі столиці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, київ
В тему