13 Жовтня 2022
Новини

Лучанин пропонує заборонити вмикати музику в магазинах

Лучанин пропонує заборонити вмикати музику в магазинах

У закладах торгівлі Луцької громади пропонують заборонити вмикати музику.

Петицію «Про заборону музики в магазинах» на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєстрував Віктор Гребенюк.

«Майже в усіх великих магазинах Луцька постійно лунає музика. Було б непогано, якби вона звучала не завжди лише одного напрямку (попса) і не лише однією мовою (англійською). Зрозуміло, що супермаркети – це не клуби шанувальників того чи того музичного стилю, покупці – люди дуже різних смаків: одним це подобається, інших дратує.

Тому було б краще в закладах торгівлі взагалі заборонити музику, як за недавно ухваленим законом заборонено її в транспорті. Виняток можна зробити лише для тих фрагментів, що звучать у внутрішній рекламі», – вказав автор петиції.

Підтримати пропозицію Віктора Гребенюка можна тут. Аби міськрада розглянула петицію, за 15 діб її мають підписати мінімум 300 осіб.

Нагадаємо, 7 жовтня набув чинності закон щодо підтримки національного музичного продукту та обмеження публічного використання музичного продукту держави-агресора.

Водіям рейсових пасажирських автобусів та маршруток заборонено «відтворювати в салоні автобуса музику, звуки фільмів чи інші звукові сигнали, крім інформації про поїздку».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, магазин
В тему