10 Жовтня 2022
Новини

Ракетний удар по Дніпропетровщині: четверо загиблих і тисячі людей без світла

Ракетний удар по Дніпропетровщині: четверо загиблих і тисячі людей без світла
Через ракетні удар по Дніпропетровській області загинули щонайменше четверо людей, ще 19 людей поранені.

Про це повідомив голова Дніпропетровської області Валентин Резніченко.

Загалом по регіону окупанти випустили понад 10 ракет, українські ППО збили 4 з них.

Вдарили по об'єктах критичної інфраструктури, житлових кварталах, зупинках транспорту. За словами Резніченка, є серйозні руйнування.

В одному з районів Кривого Рогу зникло світло. Наразі без електроенергії понад 80 тисяч людей. Фахівці вже працюють над відновленням.

Нагадаємо, вибухи зранку 10 жовтня лунали ще у Київській, Хмельницькій, Житомирській, Тернопільській, Львівській, Харківській, Одеській, Івано-Франківській, Полтавській, Миколаївській, Вінницькій, Сумській областях.

Низка вибухів пролунала просто у центрі столиці України. Наразі відомо про щонайменше 5 загиблих та ще 32 постраждалих у Києві. Є загиблі та поранені у Дніпрі та на Київщині.

Окупанти зранку випустили по Україні 83 ракети. Наша протиповітряна оборона знешкодила 43 з них. Ракетних та ракетно-авіаційних ударів завдавали з районів Каспійського моря та Нижнього Новгорода. Крім того, росіяни завдали авіаційних ударів із застосуванням 17 дронів типу «Шахід» з території Білорусі та окупованого Криму. 

Пошкоджено 11 важливих інфраструктурних об'єктів у 8 регіонах та Києві. Частина областей знеструмлені. Влада закликає бути готовими до тимчасових перебоїв зі світлом, водопостачанням, зв'язком.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дніпро, війна з Росією
В тему