4 Жовтня 2022
Новини

Звільнення Сєвєродонецька та Лисичанська: у Зеленського спрогнозували терміни

Звільнення Сєвєродонецька та Лисичанська: у Зеленського спрогнозували терміни

До відкидання росіян на межах Луганської області призвели контрнаступальні дії ЗСУ, але ще далеко до визволення великих міст окупованого регіону, зокрема, Лисичанська та Сєвєродонецька.

Про це радник Офісу президента Олексій Арестович заявив у ефірі «Фейгін Live», - пише Слово і Діло.

«До Сєвєродонецька та Лисичанська ще дуже довго. Багатьом здається, що воювати просто, але насправді це не так», - заявив Арестович.

Згідно з його словами Харківська операція є не типовим прикладом контрнаступу, але іноді таке трапляється. При цьому, Арестович сказав, що у Сєвєродонецьку та Лисичанську зовсім інші умови. Українські військові поступово відпрацьовують по позиціям окупантів і більш вірогідним він вважає деокупацію Кремінної та Сватового.

«Не самі останні «хлопці» б'ються південніше Лисичанська. Тому там не просто», - додав наостанок Арестович.

Представник ОПУ пояснив, що біля великих міст Луганської області розташовані серйозні сили російських окупаційних військ.

Нагадаємо, 25 вересня на тимчасово окупованій Луганщині вибухнули щонайменше два ворожі склади та виборча дільниця на псевдореферендумі. Варто зазначити, що ЗСУ поступово беруть під вогневий контроль важливу трасу на Луганщині. Раніше українські військові вийшли на околиці Лисичанська.

Згідно зі словами голови Луганщини Сергія Гайдая, після того, як ЗСУ остаточно звільнять місто Лиман у Донецькій області, розпочнеться деокупація населених пунктів Луганської області.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, луганськ
В тему

Останні матеріали