3 Жовтня 2022
Новини

Юристи Марченко прийшли повернути майно в Пуща-Водиці

Юристи Марченко прийшли повернути майно в Пуща-Водиці

Повертати майно Віктора Медведчука у Пуща-Водиці 3 жовтня прийшли юристи компанії Оксани Марченко.

Про це інформує кореспондент "Української правди" 

Юристи, які представилися представниками компанії "УКРКАПІТАЛ", у понеділок прийшли на прилеглу до маєтку Віктора Медведчука територію з вимогою передати контроль над об'єктом. 

Компанія "УКРКАПІТАЛ" належить дружині Медведчука Оксані Марченко. 

За словами керівника ГО "НПУ Межигір’я" Дениса Тарахкотелика, маєток Медведчука та прилегла територія з середини березня охороняються ГО "НПУ Межигір’я" в рамках домовленості з офісом Генерального прокурора про зберігання майна на час слідчих дій. 

Наразі юристи викликали поліцію. У коментарі один з юристів повідомив: "Наразі чекаємо на виважене рішення правоохоронців". Також юристи стверджують що Віктор Медведчук не має стосунку до цього майна. 

Нагадаємо, депутат Верховної Ради від ОПЗЖ Віктор Медведчук утік із-під домашнього арешту в Києві 23 лютого. Як дізналися ЗМІ, 24 березня його пасинок – син Оксани Марченко Богдан – найняв поліцію охорони в будинок на Медвинській 24 у Києві, з якого кум Володимира Путіна втік напередодні війни.

12 квітня Віктора Медведчука затримали в Україні. 22 вересня його обміняли росії на 200 полонених українських військовослужбовців, зокрема, захисників Маріуполя. Перед цим він нібито дав усі необхідні свідчення.

За даними ЗМІ, обмін полоненими між росією та Україною наприкінці вересня був схвалений президентом росії володимиром путіним, незважаючи на заперечення фсб. путін нібито пообіцяв звільнити свого кума його дружині Оксані Марченко.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: віктор медведчук, київ
В тему