30 Вересня 2022
Новини

На Херсонщині росіяни вбили двох ветеранів війни на Донбасі

На Херсонщині росіяни вбили двох ветеранів війни на Донбасі
У селах Херсонщини окупанти переслідують і вбивають ветеранів війни на Донбасі.

Про це повідомили в обласному управлінні Національної поліції.

окупанти обшукують помешкання ветеранів, аби виявити бійців. Нині відомо про двох загиблих учасників бойових дій від рук окупантів. Смерть людей була насильницькою. 

Також відомо, що у Херсоні озброєні військові рф вломилися до приватного будинку, де провели обшук та забрали документи та печатки приватних підприємців, а також свідоцтва про право власності на нерухомість у Миколаєві, Херсоні та Києві.

З тимчасово окупованих Херсона та Олешок продовжує надходити інформація про факти мародерства російськими військовими, які обкрадають будинки та квартири, а також відбирають у місцевих жителів автомобілі.

Поліцейські фіксують всі воєнні злочини рф. За зібраними матеріалами слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, ворог вкотре обстріляв прифронтові села Бериславського району, завдав ударів по цивільній інфраструктурі та помешканнях мирного населення. Внаслідок потрапляння снарядів у будинки є поранені місцеві жителі, в оселях повилітали вікна та двері, багато битого скла.

На місцях поліцейські вилучають уламки ворожого озброєння. Деякі села знеструмлені, є проблеми з водопостачанням, питну воду туди привозять працівники поліції або волонтери.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, херсон
В тему