29 Вересня 2022
Новини

У Маріуполі росіяни збудували лікарню, яка не може функціонувати

У Маріуполі росіяни збудували лікарню, яка не може функціонувати

У Маріуполі окупанти збудували лікарню, потужності електромережі якої вистачило лише для того, щоб увімкнути в приміщенні світло.

Про це 24 каналу розповів радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко. Раніше повідомлялось про те, що росіяни "опустили мобілізаційну завісу" для жителів Маріуполя.

Андрющенко зазначив, що окупанти збудували нову лікарню в Маріуполі. Утім цікаво те, що потужності електромережі вистачило для того, щоб увімкнути там усі лампочки і провести пропагандистів для красивої картинки.

"Це при тому, що там буде найбільший головний морг. Такого в Маріуполі ніколи не було. А лікарня всього на 60 ліжок, тож не така вже й велика", – зауважив радник міського голови Маріуполя.

Він продовжив, що окупанти підтримують необхідний мінімум щодо їжі й роботи для людей. Вони не хочуть бунтів, протестів тощо.

"Люди вимушені існувати в тому стані, коли вони виживають, і не мали змоги озиратись по сторонах і думати про щось інше", – наголосив Андрющенко.

Радник міського голови Маріуполя також повідомив, що багато жителів міста планують евакуюватись після "референдуму". Це люди з проукраїнською позицією. Треба сподіватися, що їм удасться одразу ж потрапити на підконтрольну Україні територію через Василівку. Якщо ж ні, то знову таки через ворожу територію, до нормальних країн.

"Починається активна хвиля, і для нас це позитивна новина. Деокуповувати місто нам доведеться з усіма наслідками. Тобто, якщо менше людей заважатимуть ЗСУ, тим легше відбудеться деокупація", – підсумував він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: маріуполь, війна з Росією
В тему