29 Вересня 2022
Новини

У Дніпрі знайшли фрагменти тіла ще однієї дитини

У Дніпрі знайшли фрагменти тіла ще однієї дитини

У Дніпрі виявили фрагменти тіла ще однієї дитини, тому кількість жертв зросла до 4.

Про це інформують голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко та ДСНС області.

"Про таке важко повідомляти… На місці ракетного удару у Дніпрі рятувальники знайшли фрагменти тіла ще однієї дитини", - зазначив Резніченко.

За словами голови ОВА, таким чином нічна атака росіян забрала уже життя чотирьох мешканців Дніпра. Зокрема, окупанти убили двох дорослих і двох дітей – 8-річного хлопчика та 9-річну дівчинку.

У ДСНС додали, що ще 5 людей отримали поранння: 41-річний чоловік, 20-річний хлопець, 65-річна жінка, 19-річна дівчина та 12-річна дівчинка, яку рятувальники дістали з-під завалів власного будинку. Усі вони перебувабть у лікарні з переломами та осколковими пораненнями.  

У Дніпрі понівечені понад 60 приватних будинків та кілька багатоповерхівок, також пошкоджений ринок, автобуси, автівки та електромережу.

Нікопольський район обстріляли з "Градів" та важкої артилерії. У Нікополі пошкодили промислову інфраструктуру, у Червоногригорівській громаді – 10 приватних будинків, 6 господарчих споруд, автівки. Люди не постраждали.

Також вранці 29 вересня росіяни вдарили з "Ураганів" по промисловій інфраструктурі у Зеленодольській громаді Криворізького району. За попередніми даними, пошкодили адмінбудівлю, 15 працівників підприємства дістали поранення.

Нагадаємо, в ніч на 29 вересня російські війська завдали ракетного удару по місту Дніпро. Спершу повідомлялося про трьох загиблих і п'ятьох поранених.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дніпро, війна з Росією, діти
В тему