29 Вересня 2022
Новини

На псевдореферендумі на Луганщині «голосували» від немовлят до мертвих

На псевдореферендумі на Луганщині «голосували» від немовлят до мертвих

На тимчасово окупованій території Луганщини кількість «підрахуваних» бюлетенів про приєднання до росії виявилася більшою за кількість людей, які знаходяться в області.

Про це розповів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі FreeДом.

Окупанти заявили про 1,6 млн бюлетенів. Крім того, вони «намалювали» результат – нібито 98,42% людей проголосували «за» приєднання до рф.

«Забагато «голосів». Більше, ніж є насправді людей. Виходить, що на псевдореферендумі на Луганщині «голосували» і діти, і «мертві душі». А десь не «голосували» взагалі, просто намалювали загальний результат», – сказав Гайдай.

За слова очільника ОВА, гауляйтер області Леонід Пасічник вже поїхав звітувати володимиру путіну про «результати» псевдореферендуму.

Нагадаємо, як заявили у Міністерстві закордонних справ, Україна і після незаконних «референдумів» має повне право на відновлення своєї територіальної цілісності військовими та дипломатичними методами. Президент Володимир Зеленський також підтвердив, що війна не вважатиметься закінченою до деокупації всіх територій.

ЗМІ пишуть, що путін, як і раніше, прихильний до своєї початкової мети — захоплення більшої частини України. У кремлі вважають, що після мобілізації зможуть перехопити ініціативу та просунутися далі вглиб країни, можливо, захопивши Харків та Одесу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, луганськ
В тему