24 Вересня 2022
Новини

Під Ізюмом українські військові влаштували відстійники розбитої техніки окупантів

Під Ізюмом українські військові влаштували відстійники розбитої техніки окупантів

ЗСУ набили стільки ворожих машин лише в районі Ізюму, що ремонтним бригадам доведеться довго працювати, аби зняти всі вцілілі деталі, якими потім ремонтуватимуться українські танки, БМП, бронетранспортери.

- Тут здебільшого важка гусенична техніка, є й вантажівки. В основному це результат бойової роботи української артилерії та танкістів, - розповів поліцейський Дмитро.

   - Знімаємо запчастини, які вціліли, щоби мати для ремонту наших машин. Техніки вони позалишали немало, роботи достатньо, вистачає й машин, які окупанти замінували. Усе, що ціле, рано чи пізно знадобиться. Ті ж мотори, ті ж колінвали чи радіатори. Часто після бою пробиті саме радіатори, то добре, коли є заміна. А є й така техніка, де, наприклад, просто зняті паливні трубки, чи нема акумулятора, то таку техніку ми швидко запускаємо, - розповів воїн ЗСУ Анатолій.

Житель села Кам’янка, що під Ізюмом, каже, дивуватися кількості знищеної ворожої техніки не варто. Лише під його будинком стояло 15 гармат і кілька САУ окупантів, які втекли, а техніку просто залишили.

- Мій будинок на вулиці, якою завжди переміщалася російська техніка. З вечора ще було чути, що є рух, а зранку,  повна тиша. Ми кілька годин з острахом чекали, потім вийшли на вулицю, а там нікого немає, і все, як у фільмі «Обитель Зла», кругом зброя, а людей не видно, - розповів місцевий житель Сергій.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, війна з Росією
В тему