22 Вересня 2022
Новини

Звернення путіна до росіян: ЗМІ назвали причини затримки

Звернення путіна до росіян: ЗМІ назвали причини затримки

Під час запису звернення президенту росії володимиру путіну стало погано, тому диктатору довелося викликати лікарів.

Про це повідомляє Daily Mail.

За інформацією джерел британського таблоїда, під час підгтовки путін страждав від нападів кашлю та болю у грудях. Після четвертої невдалої спроби записати зверненння йому викликали лікарів, з якими він поїхав на обстеження.

Водночас деякі люди з оточення російського президента вважають, що він симулював проблеми зі здоров’ям. На їхню думку, він хотів перенести зйомки, щоб ще подумати над своїм рішенням.

«Люди, близькі до президента, знають його патологічну нерішучість і невпевненість у прийнятті рішень, особливо ключових», – йдеться у повідомленні.

Крім того, у матеріалі йдеться про те, що деякі вищі політичні діячі та співробітники служби безпеки російського диктатора поставилися до його рішення «без ентузіазму».

Нагадаємо, що у росії з 21 вересня оголошено часткову мобілізацію. Для відправки на війну в Україну хочуть призвати 300 тисяч резервістів.

Майже у всіх містах рф після оголошення диктатором володимиром путіним мобілізації, почали роздавати повістки на вокзалах, зупинках та інших громадських місцях. Люди вийшли на акції протесту по всій країні. За підрахунками «ОВД-Інфо», до вечора 21 вересня затримали понад 150 осіб.

Затримання проводилися щонайменше у 15 містах, а лідером за кількістю затриманих (30 осіб) став Єкатеринбург.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, володимир путін
В тему