21 Вересня 2022
Новини

По Кураховому росіяни завдали ракетного удару: є поранені

По Кураховому росіяни завдали ракетного удару: є поранені
Ракетного удару по Кураховому на Донеччині в ніч проти 21 вересня завдали російські війська. 

Попередньо, 12 людей зазнали поранень. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Загалом окупанти обстрілюють по всій лінії фронту на Донеччині. У Кураховому ракета влучила в будинок. Серед постраждалих двоє дітей. Ще одна людина може бути під завалами, працюють рятувальники.

Крім того, під обстріл потрапили села Вільне Поле, Бурлацьке та Новоукраїнка. У другому снаряд влучив на подвір'я одного з будинків.

Усю ніч тривали обстріли Костянтинівської громади. Там без постраждалих. Також російські війська завдали авіаударів по Бахмуту та Сіверську. У Бахмуті зруйновано футбольний майданчик.

Зранку під артобстріл потрапив Торецьк: пошкоджено адміністративну будівлю.

Нагадаємо, очільник Донеччини Кириленко наголошує, що залишатися в області небезпечно. Він рекомендує виїжджати, зокрема зараз триває обов'язкова евакуація.

У Генштабі ЗСУ заявляли, що російські війська досі зосереджуються на захопленні всієї Донеччини. Американські аналітики Інституту вивчення війни (ISW) вважають «стратегічно безглуздими» атаки росіян біля Бахмута й Донецька на тлі контрнаступу ЗСУ на інших напрямках.

Аналітики вважають, що росіянам навряд чи вдасться досягнути настільки масштабних успіхів на Донеччині, щоб зірвати українські контрнаступи на інших напрямках. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, донецьк
В тему