19 Вересня 2022
Новини

McDonald’s відкриє перші три заклади в Києві

McDonald’s відкриє перші три заклади в Києві
У Києві 20 вересня перші три заклади відкриє McDonald’s, але лише на доставлення. 

Відновлення роботи буде поетапним. Про це повідомила очільниця відділу комунікацій українського McDonald's Алеся Муджирі.

Зали, експрес-вікна та McDrive відкриються у жовтні. Відновлення роботи закладів у Києві та на заході України відбуватиметься поетапно протягом двох місяців.

Першими запрацює McDelivery у трьох ресторанах Києва:

  • проспект Бажана, 3в (м. «Харківська»);
  • вул. Гришка, 7 (м. «Позняки»);
  • проспект Гагаріна, 2а (м. «Дарниця»).

За інформацією Муджирі, приблизно через тиждень відновлять роботу ще сім закладів у Києві, а згодом відкриватимуться решта ресторанів у столиці та в різних містах на заході країни.

Спершу отримати замовлення можна буде тільки через послугу McDelivery, яку забезпечує партнер McDonald’s із доставлення, компанія Glovo.

На початку жовтня ресторани відкриються для відвідувачів і можна буде скористатися послугою McDrive та експрес-вікнами. В інших містах запуск закладів також розпочнеться з доставлення, а потім гості матимуть можливість завітати до ресторанів. 

Ресторани працюватимуть із 9:00 до 21:00 та закриватимуться під час повітряної тривоги, щоб працівники та відвідувачі могли перейти у найближче укриття.

«Команда оперативно видає вже оплачені замовлення, поки зупиняє виробничі процеси та вимикає обладнання перед закриттям», — зазначили у компанії.

Нагадаємо, McDonald's із 24 лютого призупинив роботу своїх закладів по всій Україні. Компанія продовжила виплачувати зарплати понад 10 тисячам співробітників. Також українські співробітники долучилися до допомоги людям, які постраждали від війни.

З червня з'явилась інформація про підготовку до відновлення роботи закладів. Навіть були припущення, що McDonald's відновить роботу в серпні. CEO компанії в Україні Юлія Бадрітдінова заявляла, що ресторани не будуть працювати під час повітряних тривог — коли лунатиме відповідний сигнал, ресторани терміново мають зачинятися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, війна з Росією, Бізнес
В тему