19 Вересня 2022
Новини

В Ізюмі проблеми з підключенням до газу багатоповерхівок

В Ізюмі проблеми з підключенням до газу багатоповерхівок

У звільненому Ізюмі ведуть роботи з газифікації приватного сектора, але підключити до газу багатоповерхівки поки неможливо.

Про це розповів міський голова Ізюма Валерій Марченко в ефірі телемарафону.

«Я думаю, що світло з’явиться максимум через два тижні. Зараз ведуться роботи з газифікації міста, тому що газу нема. Але це будуть в основному приватні будинки, з газифікацією багатоквартирних будинків проблема, бо мережі всі розбиті, і відремонтувати за такий короткий час їх неможливо», – наголосив він.

На початку вересня у місті було приблизно 13-15 тисяч мешканців із 47 тисяч до повномасштабного вторгнення рф. За словами Марченка, за місяць кількість людей зросте до 25-30 тисяч, однак багатьом містянам немає де жити.

Крім того, на думку мера, люди не виїжджатимуть з міста на період опалювального сезону. Він додав, що в Ізюм щодня завозять гуманітарну допомогу, зокрема, теплі речі, їжу, ліки та засоби особистої гігієни.

Нагадаємо, що в Ізюмі та Балаклії Харківської області загарбники повністю знищили телевежі. Також в Ізюмі знайшли масові поховання людей – 450 могил у лісі. На місці триває ексгумація тіл.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, харків
В тему