11 Вересня 2022
Новини

Біля Нової Каховки знищили російську переправу

Біля Нової Каховки знищили російську переправу

Біля Нової Каховки ЗСУ знищили поромну переправу окупантів.

Про це пише ОК "Південь".

«Продовжуються позиційні бої, внаслідок яких відбувається просування [українських] військ та закріплення територій. Ворог надає перевагу контрбатарейній боротьбі, намагаючись уникнути прямого зіткнення. Зазнає втрат і відступає», — йдеться в повідомленні.

Протягом дня ворог здійснив 20 авіаударів вздовж лінії зіткнення по українських позиціях і прилеглих територіях. У відповідь українська авіація відпрацювала 10 ударів, але водночас ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 350 вогневих завдань.

Зокрема ЗСУ били по районах зосередження російського озброєння та техніки в районі Нової Каховки і Придніпровського, складах боєприпасів навколо Херсона і в самому місті, а також вдаряли по інших позиціях ворога.

Так, за добу українські військові знищили на півдні 80 окупантів, 8 їхніх танків, 17 одиниць авто-бронетехніки, 1 гаубицю «Мста-Б» й 1 безпілотник типу «Орлан-10».

Чергову поромну переправу в районі Нової Каховки «критично уражено без можливості подальшого використання». Також ЗСУ знищили 3 склади ворожих боєприпасів в Миколаївському, Херсонському і Бериславському районах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, херсон
В тему