10 Вересня 2022
Новини

Із Мелітополя виїхали половина мешканців: що відомо

Із Мелітополя виїхали половина мешканців: що відомо
Із Мелітополя можна евакуюватися лише приватним транспортом, нині виїхали половина мешканців. 

Тим часом у місті посилюється рух опору. Про це повідомив міський голова Іван Федоров у коментарі «Укрінформу».

«Організованої евакуації немає, можлива лише евакуація приватним транспортом, вивозять наші волонтери», — сказав він, додавши, що з Мелітополя виїхали щонайменше 70 тисяч людей.

За словами міського голови, люди продовжують виїжджати, проте чергова хвиля евакуації очікується безпосередньо перед початком опалювального сезону у жовтні.

Федоров зазначив, що за останні півтора місяця рух опору лише посилюється.

Нагадаємо, за даними ОВА, ворожого вогню зазнали мирні жителі Пологівського, Запорізького та Василівського районів. В результаті – одна людина загинула.

За добу працівники поліції задокументували 36 повідомлень про руйнування та пошкодження житлової інфраструктури. Під ворожий вогонь окупантів вкотре потрапили Оріхів і Гуляйполе, а також села Мала Токмачка, Залізничне, Успенівка, Павлівка.

На Оріхівщині зруйновано понад десять приватних будинків. Пошкоджено присадибну територію, господарчі та гаражні будівлі. 

Внаслідок артобстрілу від отриманих осколкових поранень загинув житель районного центру.

На гуляйпільському напрямку під час збройної атаки також значних пошкоджень зазнали житлові домівки. Мешканці повідомили про зруйновані дахи, вибиті вікна, посічені стіни та фасади будинків.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, запоріжжя
В тему

Останні матеріали