10 Вересня 2022
Новини

російські окупанти пішли з Ізюма

російські окупанти пішли з Ізюма

На Харківщині російські війська залишили місто Ізюм та деякі інші населені пункти.

Про це інформують так званий "перший заступник міністра інформації ДНР" Данило Безсонов, видання РБК, 25-а окрема повітрянодесантна Січеславська бригада.

"Так, із Ізюма пішли, як і з деяких інших населених пунктів Харківського напрямку. Звичайно, це погано. Звичайно, це результат помилок високого командування. Але не потрібно шукати в цьому прихованих смислів. Справа не в договорняках і не в зраді. Просто, воюємо, як уміємо. На всіх рівнях. Десь краще, десь гірше. Головне – визнати помилки та зробити правильні висновки", - написав Безсонов.

РБК пише, що відхід із Ізюма підтвердили також військові кореспонденти Олександр Коц та Євген Піддубний. Останній назвав таке рішення командування правильним "за обставин, що склалися", за його словами, "оточення російського угруповання в Ізюмі було б катастрофою".

Коц додав, що окупанти також залишили Балаклію та Куп'янськ.

Згодом 25-а окрема повітрянодесантна Січеславська бригада опублікувала відео українських захисників в Ізюмі.

"Десантники продовжують впевнено йти вперед звільняючи Харківщину від рашистів! Не зупиняємось, оксамитовий сезон для російської мразоти видався "жарким"! Горіть в пеклі, окупанти! Вірте в ЗСУ! Ми переможемо!" - наголошують у 25-ій Січеславській бригаді.

Водночас представник російського Міноборони на офіційному щоденному брифінгу жодним словом не обмовився про те, що окупантів вигнали з Балаклеї чи Ізюма.   

Нагадаємо, 9 вересня росЗМІ повідомили, що російські загарбники оголосили "евакуацію" з окупованої території Харківської області після того, як ЗСУ розпочали контрнаступ і звільнили деякі населені пункти. Зазначалося, що "евакуація" проводиться з Ізюма, Куп'янська та Великого Бурлука Харківської області.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, харків
В тему

Останні матеріали