9 Вересня 2022
Новини

Юні лучани поїдуть на Чемпіонат світу з кікбоксингу

Юні лучани поїдуть на Чемпіонат світу з кікбоксингу

Упродовж двох місяців луцьких кікбоксерів готуватимуть до світової спортивної події - Чемпіонату світу з кікбоксингу, що відбудеться в Туреччині.

«Зараз триває напрацювання техніки боротьби, комбінацій бою»,  - розповів тренер Андрій Подвальний, який також є майстром спорту міжнародного класу, Чемпіоном світу 2015 і 2016 років.

Артем Кучерук, Руслан Ткачук  і Софія Подвальна тренуються на базі спортивного клубу «Форма» щодня, то ж сподіваємося, що повернуться вони з впевненими перемогами!

До слова, допомагає відшліфовувати техніку і тактичний план на поєдинки Юрій Куць,  віцепрезидент обласної федерації кікбоксингу ISKA у Волинській області,  майстер спорту України з кікбоксингу.

«Це важливо передавати свій великий спортивний досвід молодому поколінню, ділитись тонкощами  мистецтва бою. Близько  десяти  років тому  допомагав Андрію Подвальному, який зараз їх тренує,  досягати вершин світового кікбоксингу. А  зараз він залучив мене допомагати у підготовці вже його вихованців. На мене поклали обов'язки по тактичній підготовці до боїв  та довести техніку ударів руками до досконалості»,  - розповів  Юрій Куць.

«Керівництво федерації зацікавлене у розвитку спорту, як інструменту для  виховання дітей та молоді  у  фізично та духовно здорову націю. Тож  завдання тренера – готувати спортсменів, а наше завдання – забезпечити їм усім фінансову можливість для реалізації спільних планів», - коментує майбутню подію ще один віцепрезидент Андрій Пеніщук.

До речі, його донька  також займається у залі з майбутніми чемпіонами.

Бажаємо успіху волинським спортсменам!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, спорт, Таблоїд, бокс
В тему