9 Вересня 2022
Новини

У Харкові росіяни влучили в будинки, школу й дитсадок: є 10 поранених, зокрема діти

У Харкові росіяни влучили в будинки, школу й дитсадок: є 10 поранених, зокрема діти
Внаслідок обстрілу Харкова з РСЗВ 9 вересня постраждали декілька будівель, зокрема у дитячому садку спалахнула пожежа.

Вже відомо про щонайменше 10 поранених, зокрема трьох дітей. Про це повідомив міський голова Ігор Терехов.

Так, місто обстріляли з реактивних систем залпового вогню. Прильоти зафіксували у Шевченківському районі. Крім дитячого садочка, постраждали школа, автозаправка, дитячий будинок творчості, приватні будинки і об'єкт спортивної інфраструктури.

Пожежі також спалахнули на автозаправці та у деяких приватних будинках. Станом на 14:54 у Харкові все ще була оголошена повітряна тривога: Терехов закликав всіх містян залишатися в укриттях.

Нагадаємо, голова Харківської ОВА Олег Синєгубов каже, що в останні дні ворог збільшив інтенсивність ударів по Харкову та населених пунктах області. Внаслідок цього є жертви серед цивільного населення. За його словами, активізація окупантів пов'язана перш за все з успіхами ЗСУ, які зараз звільняють територію області.

Зокрема, у ніч проти 9 вересня російсько-окупаційні війська вкотре вдарили ракетами по Харкову. Були вражені адміністративна будівля у Салтівському районі міста, заклад харчування у Харківському районі та нежитлова будівля у Чугуївському районі області.

А протягом 8 вересня росіяни обстріляли Ізюмський, Харківський, Чугуївський і Богодухівській райони. Через це 5 людей загинули, ще 9 — госпіталізовані.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: харків, війна з Росією
В тему