7 Вересня 2022
Новини

Звільнення населених пунктів на Харківщині: мешканців просять зберігати інформаційну тишу

Звільнення населених пунктів на Харківщині: мешканців просять зберігати інформаційну тишу

Мерія Балаклії, що на Харківщині, закликала мешканців зберігати інформаційну тишу про роботу ЗСУ.

Зазначають, що краще зачекати повідомлення від Генштабу та Міноборони. Про це йдеться у заяві міськради Балаклії.

«Є інформація про звільнення деяких населених пунктів Балаклійської громади. Чекаємо на офіційне підтвердження. Розуміємо емоції кожного зараз, проте намагаємося дотримуватись режиму інформаційної тиші. Не розповсюджуйте інформацію про військові операції до офіційних заяв Збройних сил України або Міністерства оборони. Також просимо не розповсюджувати інформацію про пересування українських військ», - йдеться у зверненні.

Водночас людей просять повідомляти про геолокацію та переміщення російських військ.

«Інформацію про геолокацію та переміщення окупантів та ворожої техніки повідомляйте в чат-бот @evorog_bot або пишіть нам у повідомлення @balakleyamr. Інформацію про колаборантів та зрадників, для подальшого притягнення до відповідальності, повідомляйте в чат-бот @stop_russian_war_bot або нам у повідомлення @balakleyamr . ЗСУ працює! Віримо у Збройні сили! Перемога близько!», - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, за даними ISW, ЗСУ 6 вересня провели контратаку в Харківській області в районі Балаклії, яка, ймовірно, відкинула росіян на лівий берег річок Сіверський Донець та Середню Балаклійку. Ймовірно, також, що ЗСУ відбили селище Вербівка, яке знаходиться на північний захід від Балаклії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, харків
В тему

Останні матеріали