6 Вересня 2022
Новини

Яка ситуація в областях України зранку 6 вересня

Яка ситуація в областях України зранку 6 вересня
Фото ілюстративне
Низка східних і південних областей України опинилася під обстрілами в ніч проти 6 вересня.

Про це йдеться у зведенні обласних адміністрацій.

Сумщина: вчора протягом дня росіяни здійснили 6 обстрілів прикордонних громад області, під час яких зафіксовано 39 прильотів із самохідних артилерійських установок і мінометів, також дві черги зі стрілецької зброї. Минулося без утрат.

Дніпропетровщина: росіяни знову обстріляли Нікопольський район. У Нікополі — двоє поранених. У місті один приватний будинок зруйнований, 11 приватних і 20 багатоповерхових — пошкоджені.

Пошкоджені також два ліцеї, садочок, центр технічної творчості, спортивний клуб, кілька газоводів низького тиску. Виведено з ладу кілька ліній електропередач — без світла залишилися 2 тисячі абонентів. У Марганецькій громаді — без постраждалих та руйнацій.

Харківщина: вночі окупанти завдали ракетного удару по Індустріальному району Харкова. Загинула одна людина.

По області протягом доби ворог завдавав ударів по Ізюмському, Харківському, Богодухівському, Чугуївському районах. Виникали пожежі в приватних будинках, господарчих спорудах, відкритих територіях.

Із артилерії росіяни обстрілювали дергачівську громаду — горів житловий будинок. У Золочівській громаді через обстріли виникла пожежа в приватному домоволодінні. Загинули двоє людей.

Луганщина: за ніч противник двічі вдавався до штурмових дій на Бахмутському напрямку, де тримають оборону захисники Луганщини.

За ніч окупантами завдали два ракетні удари, здійснили вісім артобстрілів та 17 мінометних. Тричі росіяни застосовували реактивні системи залпового вогню, двічі — танк та один раз бойову машину піхоти.

Донеччина: вночі стався обстріл Курахового — зруйнована школа. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

За добу обстріляні Бахмут, Авдіївка, Курахове, Хромове, Богоявленка. Пошкоджено багатоповерхівку та 5 приватних житлових будинків, службовий автомобіль. По області 4 поранених цивільних за добу. В регіоні відсутнє газопостачання та частково вода й електрика. Обов'язкова евакуація населення триває.

Миколаївщина: вночі були обстріли околиці села Явкине Баштанської громади. росіяни влучили у склад з зерном фермерського господарства, внаслідок чого виникла пожежа. Постраждалих немає, щодо пошкоджень інформація уточнюється.

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Інформація щодо пошкоджень та постраждалих з’ясовується.

Херсонщина: сили ЗСУ знищили склад ворожих боєприпасів у районі Томиної Балки, понтонну переправу поблизу села Львове, вразили пункт управління у Каховському районі та два контрольно-спостережні пункти у Миколаївському та Бериславському районах. Ситуація в області залишається напруженою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, Україна
В тему

Останні матеріали