31 Серпня 2022
Новини

В Україні запустили онлайн-пробіг: збирають гроші на 100 тисяч бронежилетів

В Україні запустили онлайн-пробіг: збирають гроші на 100 тисяч бронежилетів

Аби зібрати кошти на 100 тисяч бронежилетів для військових, Львівський оборонний кластер, Run Ukraine та біговий клуб ProBig ініціювали міжнародний благодійний онлайн-пробіг.

Учасники ініціативи "Пробіг до 100 тисяч бронежилетів" отримають унікальні медалі із бронесталі.

"Потреба в бронежилетах залишається. Ми прагнемо, аби якомога більше військових, медиків, працівників ДСНС, поліцейських отримали бронежилети для своєї щоденної роботи", – наголошує Максим Плєхов, голова правління Львівського оборонного кластеру.

Проєкт стартував 19 серпня і триватиме до 19 вересня в онлайн-форматі. Стати учасником пробігу може кожен охочий з будь-якого куточка України чи світу. Для цього необхідно зареєструватися на сайті, обрати комфортну для себе дистанцію (21 км, 10 км або ж вільну), локацію та час.

Своїми результатами учасникам пробігу пропонують ділитися у соцмережах та позначати сторінки ініціативи, використовуючи хештеги #пробігдо100тисяч #захистимозахисників #100тисячбронежилетів

Мінімальна вартість реєстрації – 890 гривень. При цьому учасники пробігу за бажанням можуть задонатити більше, адже 100% виручених коштів від реєстраційного внеску підуть на виготовлення бронежилетів для українських військових, які захищають нас в умовах повномасштабної війни з рф.

За словами Плєхова, медалі, які отримають учасники пробігу, створюють із залишків від порізки бронелистів, які є основним захисним елементом бронежилетів. 

"Бронелисти ріжуть на плити, які є основним захисним елементом бронежилетів. А із залишків від порізки цих листів ми виготовляємо унікальні медалі на згадку про "Пробіг" та долучення до такої важливої справи", – наголошує Плєхов.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, Україна, спорт
В тему