27 Серпня 2022
Новини

Вибухи в Криму окупанти засекречують – розвідка

Вибухи в Криму окупанти засекречують – розвідка

Оскільки тисячі росіян намагаються втекти з території Криму, то окупаційна "адміністрація" Криму наказує засекречувати факти вибухів на військових об’єктах.

Про це інформує ГУР.

За даними українських розвідників, під час наради заступник міністра оборони рф Дмитро Булгаков наказав у будь-який спосіб приховувати факти вибухів на складах боєприпасів та військових об’єктах, що дедалі частіше стаються на території тимчасово окупованого Криму.

У випадках, якщо інформація про знищення військових об’єктів ставатиме відомою громадськості, для того щоб запобігти паніці, окупанти розповідатимуть про недбальство певних посадових осіб, прізвища яких вже встановлені і яких буде притягнуто до відповідальності.

За підрахунками ГУР, вже тисячі росіян намагаються терміново виїхати з території Криму після останніх вибухів на військових складах.

Нагадаємо, британська розвідка заявляла, що в результаті вибухів на військовому аеродромі Саки росія втратила щонайменше вісім бойових літаків, хоча сам аеродром залишився придатним для використання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: крим, війна з Росією
В тему