25 Серпня 2022
Новини

На окупованих територіях 11 вересня не проводитимуть псевдореферендуми

На окупованих територіях 11 вересня не проводитимуть псевдореферендуми

Найімовірніше, не поєднуватимуть із єдиним днем голосування в росії 11 вересня псевдореферендуми в «ДНР» та «ЛНР», а також на інших окупованих територіях України

Про це повідомляє російське видання «Ведомости» з посиланням на п'ять джерел, близьких до адміністрації путіна, - пише Слово і Діло.

При цьому троє співрозмовників видання пов'язують відстрочку з тим, що російські війська не змогли окупувати всю територію Донецької області.

Раніше колаборант Євгеній Балицький говорив, що «референдум» у Запорізькій області можна провести 11 вересня. Ватажок «ЛНР» Леонід Пасічник заявляв, що «псевдореферендум» можливий лише після окупації Донецької області.

Напередодні ватажок «ДНР» Денис Пушилін заявив про готовність до проведення референдуму, але чекають лише на «звільнення» області.

Нагадаємо, міністр оборони росії Сергій Шойгу визнав уповільнення темпів вторгнення в Україну. Раніше видання «Медуза», теж із посиланням на джерела, писало, що у кремлі працюють над запасним сценарієм проведення псевдореферендумів. Через відсутність поступу на фронті їх можуть перенести з осені на зиму.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією
В тему