24 Серпня 2022
Новини

У Луцьку презентували патріотичну поштівку

У Луцьку презентували патріотичну поштівку

«Укрпошта» до 31-ї річниці Незалежності України випустила символічну поштівку.

Презентація її на Волині відбулася під час урочистостей до Дня Незалежності України, - повідомили у Волинській обласній раді.

У церемонії спецпогашення взяли участь голова Волиньради Григорій Недопад, начальник обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко, Луцький міський голова Ігор Поліщук та керівник Волинського регіонального відділення «Укрпошти» Іван Люсак.

Цього разу філателістичний витвір авторства краматорського художника Антона Хрупіна побачив світ у вигляді поштового блоку, який складається із семи частин. У центрі – марка з образом воїна у синьо-жовтих кольорах як символ героїчної незламності українських захисників.

Довкола – шість чорно-білих ілюстрацій, які символізують шість місяців великої війни українського народу з російським окупантом і відображають реальні трагічно-драматичні події: жінка на руїнах розбомбленого будинку, мама з малям у бомбосховищі, дівчинка на фоні купи обгорілих автівок, останній прихисток сотень маріупольців – драмтеатр із написом «ДІТИ», обстріляна окупантами Святогірська лавра, покинутий дитячий візок, іграшки та валізи – типова картина вокзалів багатьох наших міст.

Вартість блоку «ВІЛЬНІ. НЕЗЛАМНІ. НЕПЕРЕМОЖНІ» та конвертів до нього – 60 гривень, тираж – 1 мільйон примірників. Придбати нову поштівку відсьогодні можна у всіх міських відділеннях та інтернет-магазині «Укрпошти».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, війна з Росією
В тему