23 Серпня 2022
Новини

Вибухи в Харкові: росіяни обстріляли Київський район

Вибухи в Харкові: росіяни обстріляли Київський район

У Харкові День міста вранці 23 серпня почався з обстрілу рашистів, обійшлося без загиблих та постраждалих серед мирних жителів.

Про це заявив мер міста Ігор Терехов.

«Ранок дня міста почався з обстрілу Київського району. Влучання у приватний будинок, без постраждалих», – повідомив він.

Крім того, вранці 23 серпня користувачі соцмереж повідомляли про пожежу на харківському заводі, де вибухів не було. 

Речник управління ДСНС Харківщини Євген Василенко повідомив "Суспільному", що близько 04:40 ранку у Харкові зайнялася п'ятиповерхова будівля промислового підприємства у Новобаварському районі міста, близько 06:30 пожежу локалізували.

До слова, 23 серпня відзначається День Державного прапора України та День міста Харкова. Харкову виповнюється 368 років. 

Нагадаємо, минулої ночі окупанти теж завдали ракетного удару по Київському району. В результаті було зруйновано інфраструктурний об'єкт.

Нагадаємо, 17 та 18 серпня Харків пережив масовані ракетні удари з боку росії. Увечері 17 серпня російська ракета, ймовірно, «Іскандер», влучила у триповерховий житловий будинок в Салтівському районі. За останніми даними, які озвучив Володимир Зеленський, загинуло 19 людей.

Вранці 18 серпня одна з ракет поцілила у гуртожиток у Слобідському районі, загинули 6 людей.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, харків
В тему