17 Серпня 2022
Новини

На фронті очікують «дуже гострих подій», - розвідка

На фронті очікують «дуже гострих подій», - розвідка

Найближчим часом на фронті, як прогнозує Головне управління розвідки Міноборони, можна очікувати "дуже гострих подій".

Про це повідомив представник пресслужби ГУР Андрій Юсов в ефірі національного марафону новин, - пише УП.

"Про відступ і про те, що росія відведе свої війська з території України, наразі вони говорити не готові, але Україна буде звільняти всі свої території, захоплені ворогом.

Найближчим часом, звичайно, будуть дуже гострі події на всьому фронті. Мова не лише про прив'язку до якихось дат – зараз багато говорять про День незалежності. Хоча безумовно і цей фактор треба враховувати", - сказав Юсов.

Він нагадав, що розвідка і раніше повідомляла, що "серпень і вересень будуть надзвичайно важливими місяцями для подальшого розвитку бойових дій на всьому фронті".

Наразі, за словами Юсова, "глобальні і стратегічні завдання путіна, як людини, яка маніакально ненавидить Україну, не змінилися, але за весь час повномасштабного наступу сама росія все далі від досягнення цих цілей".

Представник ГУР додав, що війна триває, і майже по всій лінії зіткнення йдуть активні бойові дії.

Нагадаємо, міністр оборони Олексій Резніков вважає, що наразі в Україні неможливе "замороження" війни, як це було, коли росія окупувала Донбас, але можливе пониження активності бойових дій. Повітряні сили України заявили, що не виключають збройних провокацій ворога до Дня незалежності 24 серпня, в тому числі з білорусі, але наголосили, що перебувають у бойовій готовності 24/7 від початку повномасштабної війни з рф.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією
В тему