17 Серпня 2022
Новини

Розміщення ракетних систем на білоруському аеродромі: що каже Залужний

Розміщення ракетних систем на білоруському аеродромі: що каже Залужний

Розташування ракетних систем біля кордону з боку білорусі, зокрема на аеродромі «Зябрівка», за словами Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, викликає занепокоєння.

Про це він повідомив у телефонній розмові з начальником штабу оборони ЗС Канади генералом Вейном Дональдом Ейром, - пише Слово і Діло.

Він зазначив, що окупаційні війська продовжують наступати по всій лінії фронту. При цьому щодня росіяни здійснюють близько 700-800 обстрілів наших позицій, застосовуючи від 40 до 60 тисяч боєприпасів.

«Ознайомив колегу із ситуацією на фронті. Вона напружена, але повністю контрольована. Занепокоєння викликає розташування ракетних систем уздовж державного кордону з боку республіки білорусь, зокрема на аеродромі Зябрівка», - написав Залужний.

Окупанти зосереджують основні зусилля на витісненні наших військ із Донецької області. Найбільш напружена ситуація зараз на напрямку Авдіївка-Піски-Мар'їнка.

Нагадаємо, нещодавно на аеродромі «Зябрівка» сталися численні вибухи – не менше восьми. Однією з версій події були військові навчання.

Також зазначимо, 9 серпня у білорусі стартували нові військові навчання за участю військ протиповітряної оборони та військово-повітряними силами. Раніше ми повідомляли, що до 13 тисяч білорусів погодилися воювати проти України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, білорусь
В тему

Останні матеріали