12 Серпня 2022
Новини

У Луцьку пропонують розробити нові тролейбусні маршрути

У Луцьку пропонують розробити нові тролейбусні маршрути

Забезпечити рух електротранспорту в Луцьку просять так, аби з однієї частини міста в іншу можна було доїхати без пересадок.

Окрім того, в обласному центрі пропонують організувати роботу диспетчерських пунктів для контролю за дотриманням розкладу руху тролейбусів. Петицію «Про необхідність забезпечення проїзду електротранспорту з одного кінця міста в інший без додаткових пересадок» на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєстрував Василь Сітко.

На його думку, в місті не забезпечено рух тролейбусів зручним для лучан маршрутом, тому вони не можуть дістатися з однієї частини міста в іншу без пересадок. Це пов’язано, зокрема, із додатковими витратами.

«Вимагаю за участі представників громади або громадських організацій, працівників електротранспорту та відділу транспорту Луцької міської ради розробити графіки маршрутів, що забезпечували б проїзд жителів громади від одного кінця міста в інший, створити диспетчерські пункти для контролю за дотриманням розкладу руху, а графік маршрутів опублікувати в ЗМІ для проведення громадського обговорення», – вказав автор петиції.

Нагадаємо, в Луцьку пропонували внести зміни до низки автобусних маршрутів, а також відновити один тролейбусний маршрут. Ідеться про автобуси №№ 32, 22а, 51 і тролейбус № 13.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, громадський транспорт
В тему

Останні матеріали