12 Серпня 2022
Новини

Нічні обстріли Марганця й Нікополя: серед поранених є дитина

Нічні обстріли Марганця й Нікополя: серед поранених є дитина

Нікопольський та Криворізький райони Дніпропетровської області вночі 12 серпня вкотре обстріляли російські війська.

Пошкоджено багатоповерхові та приватні будинки, місцевий завод, магазин, кафе, автомобілі. Постраждали троє людей, зокрема дитина. Про це повідомив голова військової адміністрації області Валентин Резніченко.

По Нікопольському району окупанти вдарили з «Градів» та ствольної артилерії.

«У Марганець прилетіли до 40 реактивних снарядів. Постраждали троє людей, двоє з них у лікарні. Серед госпіталізованих 12-річний хлопчик. У місті пошкоджені 4 багатоповерхових будинки та кілька приватних. Обстріл зачепив місцевий завод, друкарню, магазин та кафе. По Нікополю росіяни 10 разів поцілили зі ствольної артилерії. Понівечені 4 приватних будинки та автівки. Попередньо, люди не постраждали», – розповів голова ОВА.

У Криворізькому районі росіяни обстріляли із «Ураганів» Зеленодольську громаду: є руйнування житла, але люди не постраждали.

Нагадаємо, російські окупанти практично щодня тероризують обстрілами Дніпропетровську область. Вночі 10 серпня було обстріляно Нікопольський район, під вогонь потрапили Марганець та Мирівська громада. В результаті 13 людей загинули, 11 отримали поранення.

Минулої ночі рф атакувала Нікопольський, Криворізький, Синельниківський та Дніпровський райони області. У Нікополі пошкоджено понад 40 багатоповерхівок, три школи, магазини, гаражі та машини, перебито лінію електропередач. Загинуло троє людей.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, дніпро
В тему

Останні матеріали