11 Серпня 2022
Новини

McDonald's частково повертається до України

McDonald's частково повертається до України
Поступово відновити роботу закладів у Києві та у західних областях вирішила мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's.

Про це йдеться у заяві компанії.

Рішення про відновлення роботи ухвалили після консультацій з українськими посадовцями, постачальниками, фахівцями з безпеки, а також після прохань співробітників повернутися до роботи.

Відновлення роботи закладів відбуватиметься поетапно. Конкретних термінів у McDonald's не називають. Упродовж декількох найближчих місяців триватиме підготовка до відкриття.

«Ми з партнерами будемо займатися відновленням ланцюгів постачання продуктів у ресторани, підготовкою ресторанів до обслуговування клієнтів, поверненням команди ресторанів і співробітників у робоче середовище, а також впровадженням розширених процедур і протоколів для підтримки безпеки наших людей і клієнтів», — зазначили у компанії.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба привітав рішення McDonald's. За його словами, повернення міжнародного бізнесу є частиною відновлення української економіки.

«Повернення великої американської компанії — це насамперед сигнал для міжнародного бізнесу про можливість працювати в Україні, навіть попри умови війни», — написав Кулеба.

McDonald's з 24 лютого призупинив роботу своїх закладів по всій України. Компанія продовжила виплачувати зарплати понад 10 тисячам співробітників. Також українські співробітники долучились до допомоги людям, які постраждали від війни.

З червня з'явилась інформація про підготовку до відновлення роботи закладів. Навіть були припущення, що McDonald's відновить роботу у серпні. CEO компанії в Україні Юлія Бадрітдінова заявляла, що ресторани не будуть працювати під час повітряних тривог — коли звучатиме відповідний сигнал, ресторани терміново мають зачинятися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, Україна
В тему

Останні матеріали