10 Серпня 2022
Новини

У Мелітополі українці пошкодили штаб «Единой россии»

У Мелітополі українці пошкодили штаб «Единой россии»

Представники українського руху опору ввечері 9 серпня пошкодили штаб російської керівної партії «Единая россия» в тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області.

Про це повідомив міський голова Іван Федоров в етері телемарафону, - пише hromadske.

За його словами, 10 серпня була вже третя поспіль «пекельна ніч» для ворогів на території Мелітополя.

«Сьогодні є конкретні заяви про те, що оголошено полювання на всіх причетних до проведення псевдореферендуму на тимчасово окупованій частині території Запорізької області. Це свідчить про те, що сили спротиву точно будуть проти і будуть діяти і робити все, щоб таке дійство не відбулося», — сказав Федоров.

Мелітопольське видання «Риа-Мелитополь» повідомило, що біля штабу «Единой россии» також пролунав вибух у ніч проти 9 серпня. За даними цього медіа, у цьому штабі відбувається підготовка до російського псевдореферендуму.

Нагадаємо, в липні у Силах спеціальних операцій ЗСУ повідомляли, що на окупованій частині Херсонської області посилюється опір місцевого населення. Через це росіяни та колаборанти змушені користуватися охороною. Більшість колаборантів узагалі не з’являється на людях і ходить лише в оточенні російських охоронців. Усе через те, що впродовж останніх тижнів сталася низка замахів на колаборантів у Херсонській області.

Також CNN із посиланням на американських чиновників повідомило, що, на думку США, росії бракує сил для контролю над окупованою Херсонщиною. Там кажуть, що спроби вбивств колаборантів протягом останніх тижнів свідчать про зростання руху опору на півдні України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, запоріжжя
В тему