8 Серпня 2022
Новини

Деталі обстрілу Харкова росіянами: розірвалися 4 касетні снаряди, ще понад 22 — не вибухнули

Деталі обстрілу Харкова росіянами: розірвалися 4 касетні снаряди, ще понад 22 — не вибухнули
Район Павлового Поля у Харкові зранку 8 серпня обстріляли російські окупанти - одна людина загинула та ще одна зазнала поранень.
Проте жертв могло бути більше, оскільки понад 22 снаряди не розірвалися. Про це повідомляють начальник поліції Харківщини Сергій Болвінов та пресслужба поліції.

Потужні вибухи пролунали приблизно о 10:30. росіяни влучили в територію біля житлового будинку, внаслідок чого загорілася автівка Nissan. Ще в одній автівці уламки побили лобове скло та двері.

Стріляли окупанти з реактивних систем залпового вогню «Ураган». До чотирьох касет розірвалися, однак понад 22 снаряди не вибухнули.

Внаслідок вибуху 63-річний чоловік, який мешкав у сусідньому будинку, загинув. Він ішов до супермаркету. У загиблого залишилися двоє дітей. Ще один мирний житель із пораненнями середньої тяжкості у лікарні.

Слідчі на місці фіксують наслідки злочинів російських військ.

За минулу добу окупанти обстрілювали Київський район Харкова: сталася пожежа в адмінбудівлі. З артилерії обстрілювали Богодухівський, Ізюмський, Харківський, Чугуївський райони. Чотири людини дістали поранення, двоє загинули.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: харків, війна з Росією
В тему

Останні матеріали